Interne Audit

Het uitvoeren van een interne audit is de uitgelezen mogelijkheid om te kijken of uw bedrijfsprocessen en kwaliteitsmanagementsysteem naar behoren functioneren en of er mogelijkheden zijn om deze te verbeteren. Daarnaast zijn de audits een verplichting van de ISO 9001, door deze juist uit te voeren voldoet u aan meerdere doelstellingen uit de norm. Daarmee draagt een juist uit te uitgevoerde interne audit bij aan een certificering of hercertificering. Maar bovenal geeft het een goede inkijk in uw bedrijf en zijn (on)mogelijkheden , en draagt dit bij aan het continue verbeteren.

 

Het uitvoeren en documenteren van een interne audit kan een behoorlijke belasting opleveren in uw bedrijf/medewerkers. Door het uitbesteden van de audit kunt u een aanzienlijke besparing in de bestede uren realiseren van uw kwaliteitsmedewerker. Tevens kunt u de kwaliteit van de audit verhogen door de audit uit te laten voeren door een auditor die ervaring heeft met de processen die u wilt laten auditeren.

 

Heeft u interesse in het uitbesteden van uw interne audit(s) en het verbeteren van uw kwaliteitsmanagementsysteem en uw bedrijfsprocessen, neem dan contact op via het contactformulier of telefoon.